RECEPTA DELS "ARANCINI" (Andrea Jiménez)

Hola a tots! 
Com recordareu, el meu company Quim va escriure sobre els menjars més típics de Sicília, i un dels més populars son els "arancini", que tenen molt d'èxit.

Avui vos escric la recepta per a qui la vulga cuinar a casa.

Ingredients:
-1Kg d'arròs (per a 30 arancini).
-Parmesà
-4 ous.
-100g de mantega.
-500g carn de porc.
-Pésols.
-200g de formatge.
-Salsa de tomata (s'ha de cuinar una hora, amb oli d'oliva, all, amb una botella de salsa de tomata i amb carn de porc).

Recepta:
S'ha de bullir l'arròs, i després s'ha d'assecar bé. A continuació es posa un grapat de parmesà, la mantega, s’afegeix un ou batut i la salsa, i es deixa que es refrede.
Quan ja s'ha refredat, agafes arròs, i poses 3 o 4 pésols i el formatge, després agarres més arròs i fas una bola, de forma que el formatge i els pèsols queden a l'interior. Ho passes per farina, per l'ou batut i després amb pa ratllat, i per últim es cuina amb una olla amb molt d'oli.
Espere que vos agrade molt!
Andrea.

Un menjar típic de Sicília, "Els Arancini"


Ací podeu observar els ingredients dels "Arancini"